De såg inte fram emot kyss scenen


Megan Fox och Amanda Seyfried såg inte ett dugg fram emot att kyssas i kommande filmen ”Jennifer’s body”. De båda skådespelerskorna kände på sig att medieintresset skulle bli massivt och läste med fasa om scenen i manuset.

I filmen spelar Megan rollen som den blodsugna manslukerskan Jennifer, men hon byter även saliv med Amandas nördiga rollfigur Needy.

”Mamma mia!”-stjärnan Amanda avslöjar dock att varken hon eller hennes motspelerska var särskilt sugna på att hångla loss inför kamerorna.
— Vi visste att scenen skulle spela en viktig roll i marknadsföringen av filmen. Vi liksom himlade med ögonen åt idén om att vi skulle hångla med varandra, säger hon till Wenn.

23-åringen berättar också att hon upplevde det som en lättnad att spela plugghästen Needy, som står i bjärt kontrast mot Megans sexuellt utmanande karaktär.

— När man som i Megans fall spelar huvudrollen känner man pressen att alltid vara attraktiv. Den här gången behövde jag inte bry mig om det. Jag vill inte spela personen som det är tänkt att alla ska vilja ha sex med, förklarar hon.
Postat av: Hugo / URL: http://meganfox.blogg.se/

Om man inte är lagd åt det hållet, har jag full förståelse för hur de känner!Publicerat av Hugo: 2009-08-18 Kl: 20:48:33
Postat av: Mikaela / URL: http://mikaelajeanette.blogg.se/

omg va fin Megan var i den klänningen!

jag dör <3

Publicerat av Mikaela: 2009-08-18 Kl: 21:37:40
Postat av: marre / URL: http://ttypmarre.blogg.se/

sv: allt är bra med mig :). Hu har din kväll vart?

Publicerat av marre: 2009-08-18 Kl: 21:40:28
Postat av: Hugo / URL: http://meganfox.blogg.se/

sv: Mikaela:Det är en Armani. Jag har även hört att armani är intresserade av Megan som "modell" till deras kommande kollektion.

Du har rätt, den är oerhört vacker! :)

Publicerat av Hugo: 2009-08-18 Kl: 22:00:27

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: